Ga naar de inhoud

GAILLARD

ACTIES

Bekijk hier al onze aanbiedingen en kortingen. Ook in de winterperiode is het zeker interessant om contact op te nemen!

Burenkorting Beter een goede buur dan een verre vriend!

Korting en sale, daar houden wij in Nederland allemaal van! Daarom hanteert Gaillard Schilderwerken een zeer interessante burenkorting.

Zijn er meerdere huizen in een straat die toe zijn aan een schilderbeurt? Dan komen jij en je buren in aanmerking voor een speciale burenkorting! Deze korting kan wel oplopen tot 15% op de totale prijs! (afhankelijk van het aantal huizen).

Doordat wij verzekerd zijn van werk en in dezelfde straat/buurt actief zijn, bespaart dit ons een hoop kosten en kunnen wij deze speciale korting hanteren.

Dus ben je van plan om je huis door ons laten schilderen? Check dan ook altijd even of de buren ook van plan zijn om hun woning te laten schilderen. Dit kan je een hoop geld besparen.

Wat verstaan wij onder buren?

• in dezelfde straat, (max. 10 huizen verwijderd)
• in dezelfde flat
• in hetzelfde complex
• in dezelfde portiek

Elke buur die na één akkoord alsnog besluit mee te doen, geniet eveneens van onze burenkorting!

De beste kwaliteit en service Dan kies je voor GAILLARD!

Wij komen graag vrijblijvend bij u langs om de locatie eens goed te bekijken. Wij denken graag met u mee en komen met een passend advies op maat!

Winterkorting Korting in de kou!

Heeft jouw woning en/of bedrijfsruimte een schilderbeurt nodig? Dan is de winter de perfecte periode om schilderwerk door ons te laten uitvoeren! Gaillard schilderwerken hanteert tijdens de winterperiode namelijk speciale tarieven.

 ”De Winterschilder”; het is een inmiddels een begrip in Nederland. In de winter hebben de meeste schilders over het algemeen gezien een iets minder drukke agenda dan in de zomerperiode. Dit heeft er mee te maken dat het in de winter vaak lastiger wordt om buitenschilderwerk uit te voeren. Door de speciale winterse kortingen die wij hanteren kan het daarom ook interessant zijn om uw schilderwerk juist in de winter te laten uitvoeren door ons.

Neem vrijblijvend contact met ons op en informeer naar de speciale winterse tarieven!

Contact opnemen = Korting pakken!

Vrijblijvende offerte Contact ons

Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op. We plannen graag een afspraak in om op locatie te kijken en u te adviseren.

Wij streven er naar altijd binnen 24 uur een reactie te geven op uw aanvraag. Door op de button te klikken verwijzen wij u graag naar ons contactformulier.

Informatie

Overig

App ons direct!
Kan ik u helpen?
Hi, Welkom bij Gaillard Schilderwerken.
Waarmee kan ik u van dienst zijn?